We Didn't Start the Fire (VK) met Reine Nkiambote & David Van Reybrouck (ook voor zaterdagbezoekers*)

We Didn't Start the Fire (VK) met Reine Nkiambote & David Van Reybrouck (ook voor zaterdagbezoekers*)

DS Podcast


Hey, is dat ook geen nummer van Billy Joel? Wel, ja! Meer nog: We Didn’t Start the Fire is de ‘verpodcasting’ van de briljante popsong van de Amerikaanse singer-songwriter. “Harry Truman, Doris Day, Red China, Johnnie Ray, …” De bijzonder amusante én razend interessante podcast baant zich, net als het liedje, een weg door de 20ste eeuw.

In elke aflevering laten Tom Fordyce en Katie Puckrik experten aan het woord over één van de figuren of gebeurtenissen in het nummer van Joel. En laat één van die gebeurtenissen nu toevallig niet ‘Belgians in the Congo’ zijn! Daarom strijken de twee Britten in Oostende neer om er samen met podcastmaker Reine Nkiambote en auteur David Van Reybrouck live de aflevering in te blikken over wat wij allemaal in Afrika hebben uitgevreten.

Let op: een plaats reserveren is verplicht. Registreer je even op voorhand via deze link

*We Didn't Start the Fire vindt plaats op vrijdag 1 april, maar is ook toegankelijk voor bezoekers met een zaterdagticket. Heb jij een vrijdag- of zaterdagticket en woon je graag de live-opname op vrijdag bij? Registreer je dan snel hier

Praktisch:
Ingeschreven voor We Didn't Start the Fire? Meld je aan via de bezoekers-ingang van het Kursaal met je festivalticket (een vrijdag of zaterdagticket) en je paspoort. De deuren openen om 19 u.
De show start om 20 u. en het einde is ten laatste voorzien om 22 u.

 

Het podcastfestival
van De Standaard in Oostende
vrijdagticket (€25) zaterdagticket (€15)