DS Podcastfestival en de Oorkondes verplaatst naar april 2022

De eerste editie van het podcastfestival van De Standaard in Oostende, gepland op 3 en 4 december, wordt verplaatst naar 1 en 2 april 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Door de stijgende coronacijfers konden we noch festivalgangers, noch onze (inter)nationale gasten begin december de beleving bieden die we voor ogen hadden: een tweedaags feest voor het oor met het beste dat podcast te bieden heeft.

We rekenen erop dat de omstandigheden in het voorjaar wel ideaal zullen zijn, en we doen er alles aan om de oorspronkelijke line-up te behouden. Updates hierover maken we snel bekend. 

Ook de uitreiking van de Oorkondes, de Vlaamse podcastprijzen, wordt verplaatst naar zaterdag 2 april. De genomineerden zullen dan al even bekend zijn. Maar we geloven oprecht dat op die erg sterke podcasts geen vervaldatum staat en dat ze – letterlijk – een plaats in de spotlights verdienen. Tot die tijd: geniet ervan!

  • Op de hoogte blijven van het festivalprogramma? Schrijf je onderaan deze pagina in op onze festivalnieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van updates over het programma.
  • Nog geen ticket? Koop er hier alvast eentje voor het festival in april.
  • Vragen over je ticket? Bekijk hier de veelgestelde vragen.