Gossip Guy met Elisabeth Lucie Baeten

Gossip Guy met Elisabeth Lucie Baeten


Het lijstje bv’s dat Ender Scholtens inmiddels in zijn podcast Gossip Guy over de vloer heeft gekregen, is indrukwekkend: Erik Van Looy, Nina Derwael, Gilles De Coster, Julie Van den Steen, Mathieu Terryn, en zo kunnen we nog een tijd doorgaan. Maar nog opvallender is het lijstje online helden en rappers dat bij hem op de schoot is komen zitten: Average Rob, Acid, Flo Windey, K1D, Yung Mavu, etc.

Scholtens en zijn sidekick Avondmaal (Willy Beeckmans) houden de vinger aan de pols. Al zit de kracht van hun podcast allicht nog meer in het feit dat Scholtens oprecht geïnteresseerd is in wat zijn gasten te vertellen hebben én in de verrassende vragen die er worden gesteld. “En toch is er nog nooit iemand boos buiten gelopen”,  zei Scholtens daar onlangs over in Het Nieuwsblad, “ondanks de minder voor de hand liggende vragen en de gekke knutselopdrachten waarmee we onze interviews nu en dan breken.”

Op DS Podcastfestival blikken Ender Scholtens en Avondmaal een nieuwe aflevering van Gossip Guy in met Elisabeth Lucie Baeten, die met Tater bij de wijn zelf ook een populaire podcast maakt, maar zich de voorbije maanden vooral liet opmerken door op Instagram de vloer aan te vegen met de ‘communicatieskills’ van politici. Verder maakte ze onlangs de tv-serie De laatste dag, en dit seizoen zit ze ook in De slimste mens ter wereld.

Deze sessie vindt op zaterdag 11 november om 19:00 plaats in de Club.