Ben je nog aan het kijken? met Xander De Rycke

Ben je nog aan het kijken? met Xander De Rycke

DS Podcast


Nadat hij tien jaar geleden podcasts in Vlaanderen mee op de kaart zette met het instant legendarische Mosselen om half twee, heeft Xander De Rycke nog een exemplaar opgevist: Ben je nog aan het kijken? De titel verwijst naar de vraag die je krijgt wanneer je net iets te lang zonder onderbreking naar een tv-serie op Netflix zit te kijken en de streamer zich ervan wil vergewissen dat je niet voor jouw tv in slaap gevallen bent en er nodeloos bandbreedte aan het doorjagen bent.

Met andere woorden: Ben je nog aan het kijken? gaat over televisie. In elke aflevering praat De Rycke met tv-junkies als Jelle De Beule, Kawtar Ehlalouch, Lieven Scheire en Astrid Stockman over hun favoriete series. Maar ook Amerikaanse acteurs als Joel McHale (Community) en scenaristen als Alec Sulkin (Family Guy) passeerden al de revue. 

Veruit zijn bijzonderste gasten in de geschiedenis van deze of gelijk welke podcast heeft de comedian echter bewaard voor het festival: Marijn Devalck (Balthasar Boma) en Herman Verbruggen (Marc Vertonge) zitten in de live-opname van Ben je nog aan het kijken?

Het podcastfestival
van De Standaard in Oostende
vrijdagticket (€25) zaterdagticket (€15)